Geschiedenis

Medemblik

Praktijk Podotherapie West-Friesland is gestart in maart 1988 in Medemblik en heeft sinds oktober 1988 een tweede vestiging in Berkhout.

Praktijk Podotherapie West-Friesland is als podotherapie praktijk gestart door podotherapeut Angela Veld. En was gesitueerd aan de Tuinstraat 38 in Medemblik. Na enige jaren vestigde zich ook een Oefentherapeut Mensendieck en werd de behandelruimte gedeeld. Toen beide praktijken groeide was de tijd rijp voor een nieuwe locatie. Dit werd de huidige locatie Waterborg 279, waar zowel de Oefentherapie Mensendieck als de Podotherapie een eigen behandelkamer tot hun beschikking kregen. Inmiddels is de Praktijk Podotherapie West-Friesland op de locatie Medemblik uitgebreid naar 3 behandelkamers.

In 1997 werd de eenmanspraktijk een VOF en werd John Zuiker mede eigenaar van de praktijk. In 1998 werd de formatie podotherapeuten uitgebreid met Marie-Liset Timmer. Daarmee werd ook de naam gewijzigd naar de naam Praktijk Podotherapie West-Friesland.

In 2004 werd het naastgelegen pand 281 aangekocht en betrokken bij de Praktijk Podotherapie West-Friesland, zodat er 2 behandelruimtes voor de Praktijk Podotherapie West-Friesland beschikbaar kwamen, evenals een aparte balie. Na een verbouwing in 2009 werd het pand 281 dusdanig verbouwd, zodatj 3 behandelkamers werden gecreëerd.

Berkhout

In oktober 1998 is de Praktijk Podotherapie West-Friesland gestart op verzoek van de Fysiotherapeut Rein Visser met een nevenvestiging in zijn praktijk aan de Kerkebuurt 170a.

Al die jaren is de praktijk daar gevestigd. In de praktijk zijn meerdere disciplines, naast fysiotherapie en podotherapie werkzaam of werkzaam geweest. Momenteel wordt er in de praktijk gewerkt met de volgende disciplines: Fysiotherapie, Podotherapie, Oefentherapie Mensendieck, Kinder Oefentherapie, Acapunctuur, Diëtetiek, Logopedie, Yoga, Gym volgens methode Mensendieck en Fitness onder begeleiding van de fysiotherapie.

Wognum

Op 27 oktober 2007 vond de officiële opening plaats van Kinderpraktijk Paramee. Op deze locatie werken we met een ervaren team nauw samen. Dit team bestaat uit kinderfysiotherapeuten, logopedisten, een kinderergotherapeut, orthopedagogen, diëtist en een podotherapeut. Allemaal gespecialiseerd in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

Op deze locatie worden alleen multidisciplinaire kinderen behandeld.

Inmiddels is Kinderpraktijk Paramee uitgebreid met een vestiging in Wervershoof. Hier zitten de disciplines kinderfysiotherapie, logopedie, kinderergotherapie, diëtist, orthopedagogie en kinderoefentherapie.

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met:

0227 - 54 36 82

Of laat ons u terugbellen:

BEL ME TERUG

vestigingen

Adres locatie Medemblik:
Waterborg 279
1671 NN Medemblik
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Wognum:
Kerkstraat 36b
1687 AR Wognum
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Spierdijk:
Spierdijkerweg 106 (in de kerk)
1641 LW Spierdijk
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »