Sponsoring

Als hulpverleners en uit persoonlijke interesse en ondervinding hebben wij, John Zuiker en Angela Veld, eigenaren van de Praktijk Podotherapie West-Friesland een bijzondere band met kinderen met een persoonlijke uitdaging.

Het werk van het Autism Treatment Center en het geaffilieerde Option Institute gelegen in Massachussetts in America inspireren ons enorm. Daarom hebben wij besloten om voor een periode van 3 jaar met ingang van 1 augustus 2011 deze twee instituten financieel te ondersteunen. Dit doen we aan de hand van een donatie van ca. $1,- per voorgeschreven stel podotherapeutische zolen. Het zou ons een genoegen doen, wanneer U hun websites: ATC en OI.org eens bezoekt en wellicht kunt U op uw beurt een ander inspireren en wijzen op het werk dat zij leveren.                   

Ook sponsort Praktijk Podotherapie West-Friesland sinds 2012 het zaalvoetbalteam Sesam uit Wognum. Dit herenteam speelt momenteel alleen nog in een recreantencompetitie in Wognum. John Zuiker maakt o.a. deel uit van dit team. Kijk ook een op hun facebookpagina: https://www.facebook.com/zv.sesam

Praktijk Podotherapie West-Friesland draagt een warm hart toe aan de Stichting Kinderarbeid Stop. 

Strijd jij ook mee voor Childfriendly Shoes?
Op dit moment voert Stop Kinderarbeid actie voor 'childfriendly shoes', schoenen waaraan geen kinderarbeid kleeft. We spreken bedrijven die in Nederland schoenen verkopen aan op hun verantwoordelijkheid voor een volledig kinderarbeidvrije productieketen. We vragen deze bedrijven om openheid en actie, zodat jij, als consument, bewuste keuzes kunt maken. Ontdek hier hoe jij ons nu kunt helpen in onze strijd voor 'childfriendly shoes'.

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met:

0227 - 54 36 82

Of laat ons u terugbellen:

BEL ME TERUG

vestigingen

Adres locatie Berkhout:
Kerkebuurt 170 a
1647 ME Berkhout
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Medemblik:
Waterborg 279
1671 NN Medemblik
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Wognum:
Kerkstraat 36b
1687 AR Wognum
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Spierdijk:
Spierdijkerweg 106 (in de kerk)
1641 LW Spierdijk
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »