Welke klachten heeft u?

Een incorrecte voetstand kan klachten opleveren in uw hele lichaam. Kies hieronder de regio van uw klacht, kies de categorie waartoe u behoort en lees verder wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Regio:

Categorie:

Vestigingen

Adres locatie Berkhout:
Kerkebuurt 170 a
1647 ME Berkhout
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Medemblik:
Waterborg 279
1671 NN Medemblik
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Adres locatie Wognum:
Kerkstraat 36b
1687 AR Wognum
tel.: 0227 - 54 36 82

Routebeschrijving »

Laatste nieuws

Beperkte openingstijden Vestiging Berkhout en Wognum

In de vakantieperiode zijn de openingstijden van de vestigingen Berkhout en Wognum van Praktijk Podotherapie West-Friesland gewijzigd. 

Lees verder

Gegadigden gevraagd voor Onderzoek werking Prednisolon bij Reuma

  Heeft u last van reumatoïde artritis, en bent u 65 jaar of ouder? Voor reumatoïde artritis zijn er diverse goede behandelingen, maar toch blijkt de ziekte bij veel ouderen niet helemaal rustig, of wordt de behandeling niet goed verdragen. Het Nederlandse VUmc wil in een grote groep patiënten onderzoeken of het toevoegen van prednisolon in een lage dosis het succes van de behandeling verbetert.

Lees verder

Nieuwsarchief »


Over podotherapie West-friesland

Het team van Praktijk Podotherapie West-FrieslandDe Praktijk Podotherapie West-Friesland bestaat uit vier therapeuten, waarvan twee tevens pedicure zijn en een podoposturaal therapeut is, een medisch pedicure, een assistent en twee receptioniste/administratief medewerksters. De locatie Medemblik is de hoofdvestiging waar ook de centrale agenda voor alle vestigingen wordt beheerd. Wij werken alleen op afspraak. U kunt uw afspraken telefonisch of in de praktijk maken. U kunt bij het maken van de afspraak kenbaar maken door wie U behandeld wilt worden.